Kokenutta pakkaussuunnittelua yrityksellesi

Pakkaussuunnittelu tarjoaa toimivia ja pitkäaikaisia ratkaisuja yrityksesi pakkaustarpeisiin. Tarjoamme pakkauksien rakennesuunnittelua kaikille asiakkaillemme, oli asiakkaanamme sitten iso tai pieni yritys. Haluamme tarjota kaikille yrityksille mahdollisuuden pakata tuotteensa laadukkaasti ja kestävästi. Toimiva pakkaus on tärkeää sekä asiakkaallemme, mutta myös meille.

Toteutamme pakkaussuunnittelua monen vuoden kokemuksella. Hyvällä pakkaussuunnittelulla mahdollistetaan mm. tuotteen suojaaminen kuljetuksen aikana, tuotteen optimointi kuljetusyksikköön sopivaksi esimerkiksi lavat tai rullakot, myyntitelineiden toimivuus ja hyvä näkyvyys myymälöissä sekä näyttävyyttä myyntipakkauksiin.

Räätälöityjä pahvipakkauksia nopealla toimitusajalla

Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin myös toimitusajallamme. Pystymme toimittamaan yksilöityjä pakkauksia nopealla toimitusajalla. Konekantamme on monipuolinen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja pienillekin tilausmäärille sekä nopeat ja asiakasystävälliset toimitusajat. Celerpak Oy:ssä voit myös sopia logistisista palveluista.

Kun suunnittelutyö on saatu valmiiksi, toimitusaikamme vaihtelee alle viikosta – 2 viikkoon pakkauksen rakenteesta riippuen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »